- En smertefull og hjerteskjærende tid

(18.05.2011, sist oppdatert 18.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Maria Shriver (55) har brutt tausheten etter avsløringen om at ektemannen Arnold Schwarzenegger har et 10 år gammelt barn fra et sidesprang med en ansatt.

- Dette er en smertefull og hjerteskjærende tid. Som mor er jeg mest opptatt av barna. Jeg ber om medfølelse, respekt og at vi får være i fred nå når jeg og barna mine skal gjenoppbygge livene våre og heles. Jeg vil ikke ha noen ytterligere kommentar, sier hun ifølge People.

 

Tirsdag ble årsaken til at Schwarzenegger og Shriver gikk hver sin vei etter 25 års ekteskap. De har fire barn sammen, i alderen 13, 17, 19 og 21 år.

 

Det var først etter at han forlot guvernørjobben at Schwarzenegger fortalte konen om utroskapen, og at han har en ti år gammel sønn med en kvinne som jobbet i guvernørboligen helt frem til januar i år.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews