Emma Stone: - Spider Man vil ikke endre meg

(30.09.2011, sist oppdatert 30.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Emma Stone tror ikke hun vil forandre seg selv om hun har fått en av hovedrollene i storfilmen «The Amazing Spider Man».

Den 22 år gamle skuespilleren er ikke bekymret for å miste bakkekontakten når storfilmen «The Amazing Spider-Man» skal opp på verdens kinoer. I filmen spiller hun mot Andrew Garfield, og Stone bare gleder seg til å promotere filmen.

 

Hun sier til magasinet Empire: - Jeg forbereder ikke meg selv på noe. Jeg ser bare hvor ting fører meg. Hadde jeg fått penger hver gang noen sa til meg: «Livet ditt kommer til å forandre seg neste helg», da ville jeg vært rik. Hvordan kan man egentlig vite noe? Jeg er som før og tror ikke så mye kommer til å endre seg.

 

Emma Stone har også store roller i filmene «The Help» og «Easy A», og sier hun er glad for måten karrieren utvikler seg på.

 

- Jeg er så takknemlig og prøver å nyte dette så mye jeg kan, for suksess varer ikke evig. Så jeg burde kanskje begynne med journalføring, eller noe.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews