Emeli Sande slet under oppveksten

(13.08.2012, sist oppdatert 13.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Emeli Sande slet under oppveksten. Foto: © Landmark / PR Photos
Emeli Sande, som slapp debutalbumet «Our Version of Events», snakker ut om oppveksten i en liten skotsk landsby. Foto: © Landmark / PR Photos
Emeli Sande - som i helgen var å se under OL-avslutningen - røper at musikken hjalp henne til å takle at hun var halvt svart og halvt hvit.

- Bortsett fra søsteren min, Lucy, var det ingen andre som så ut som meg, sier Emeli (25) til Sunday Times om oppveksten i en liten skotsk landsby nær Aberdeen.

 

Hun ble aldri mobbet, men sier hun følte seg isolert og stadig minnet på at hun var annerledes. Foreldrene, der lærerfaren er fra Zambia og moren engelsk, ville ikke «kjempe hennes kamper», forteller hun i intervjuet:

 

- De ville jeg skulle være sterk og finne min egen måte å takle ting på. Fortalte jeg dem at «noen kalte meg dette på skolen» eller «noen spurte meg dumme spørsmål», ble de frustrert. De svarte «bare si til dem at de er idioter».

 

Emeli Sande sier hun var så klar over forskjellen, at det tok henne lang tid til å finne ut hvor hun passet inn.

 

- Jeg tror jeg fant mye av identiteten min i musikken.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews