Elvis var UFO-fan

(17.08.2010, sist oppdatert 17.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Elvis Presley trodde på romvesener og så en rekke UFO-er mens han levde.

Interessen startet takket være hans far Vernon som skal ha gjort en uvanlig observasjon den dagen Elvis ble født, 8. januar 1935.

 

- Faren hans fortalte oss at han hadde gått ut for å ta en sigarett ved totiden om natten for å feire, og da han så opp på himmelen over den lille hytta deres, så han et merkelig blått lys. Han visste der og da at det skjedde noe spesielt, sier en mann som både var Presleys venn og frisør; Larry Geller.

 

Forfatteren Michael C. Luckman, som skrev boka «Alien Rock: The Rock ‘N‘ Roll Extraterrestrial Connection», om musikere som har kontakt med utenomjordiske vesener, tror Elvis på et senere tidspunkt ble besøkt av romvesener da han var liten.

 

Han hevder at sangeren ble «kontaktet telepatisk av to romvesener da han var åtte år gammel» som ga ham et glimt av fremtiden hans, selv om han «ikke hadde noen aning om hva det betydde på det tidspunktet».

 

Larry Geller, som senere ble den åndelige rådgiveren til Elvis, bekrefter at han hadde utenomjordiske opplevelser når han var sammen med ham.

 

Han forteller til AOL News at de en gang så noen uvanlige lys mens de kjørte gjennom ørkenen.

 

- De beveget seg altfor raskt til å være fly, så vi regnet med at det var UFO-er. En annen gang var vi i Graceland og la merke til noen rare lys i en åker som beveget seg fram og tilbake. Elvis var en dypt åndelig person og var svært interessert i det metafysiske. Han var så veldig åpent på ting. Selv om han ikke hadde noen store opplevelser med romvesener, var han absolutt en troende. Han hadde beina på jorda, men hodet i himmelen.

 

Elvis Presley døde for 33 år siden mandag 16. august.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews