Elskerinnen kalte Ramsay «Lyn Gordon»

(11.08.2010, sist oppdatert 11.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hissigproppen Gordon Ramsay nekter for å ha hatt et sju år langt av-og-på-forhold med Sarah Symonds.

Nå gir Symonds ut bok og avslører at kokken var så kjapp i senga at hun kalte ham «Lyn Gordon».

 

Symonds (40) har lenge hevdet å ha kjent firebarnsfaren siden før han ble verdenskjendis, noe Ramsay benektet i 2008. Med bokutgivelse i oktober håper Symonds å få fram sin versjon.

 

- Sannheten er at Gordon og jeg hadde et langt forhold, før han ble herjet av berømmelsen, stygg i kjeften og det monsteret han framstår som i dag, sier Symonds til nettstedet .

 

- Han vet at det var gode og dårlige perioder gjennom disse årene, og boka er full av hysteriske eskapader, mye moro, fantastisk sex og flotte krangler. Gordon hadde alltid så dårlig tid når vi møttes, så det var årsaken til at jeg kalte ham «Lyn Gordon» på soverommet, sier Symonds.

 

Hun har tidligere utgitt boka «I et forhold? En håndbok for den andre kvinnen», som hun skrev etter å ha hatt en affære med den britiske forfatteren og politikeren Jeffrey Archer.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews