Ektemannen hadde identisk dødsårsak som Brittany

(22.07.2010, sist oppdatert 22.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Simon Monjack var sønderknust når kona Brittany Murphy døde 20. desember 2009. Seks måneder senere led han samme skjebne.

Obduksjonsrapporten ligger nå klar og viser at Monjack døde av lungebetennelse og alvorlig anemi, akkurat som sin avdøde kone Brittany Murphy, skriver E! Online.

 

Rettsmedisineren bekreftet også at Monjack hadde reseptbelagte midler i kroppen, men disse skal ikke ha bidratt til hans død. Medisinene Murphy hadde i systemet ble derimot oppført som medvirkende årsak til hennes endelikt.

 

Paret ligger nå gravlagt ved siden av hverandre på Forest Lawn Memorial Park i Los Angeles. Sharon Murphy, som tragisk nok var den som fant både datteren og senere svigersønnen døde, er lettet over at spekulasjonene rundt dødsfallet til Monjack nå vil gi seg.

 

- Jeg var helt sikker på at i dette tilfellet, akkurat slik det var med min datter Brittany, så var ikke overdose dødsårsaken. Så nå vil jeg be om at media slutter å antyde at min datter og svigersønn misbrukte medikamenter, sa Murphy i en pressemelding.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews