Ed Nortons nye dobbeltrolle

(31.08.2010, sist oppdatert 31.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

I sin nye film «Leaves of Grass» snakker Ed Norton (41) med seg selv.

Han spiller nemlig både en professor og hans marihuanadyrkende tvillingbror. Dobbeltrollen var en av årsakene til at han sa ja til filmen, sier han til New York Daily News:

 

- Jeg syntes det var en spennende utfordring å skulle spille to roller. Hvordan får du det til å føles virkelig at disse to karakterene er i samme rom sammen på en måte som ikke virker som et innlysende triks?

 

Når de to brødrene skulle ha en filmscene sammen, ble alt spilt inn på samme dag, forteller han videre om tvillingrollen.

 

- Å gå fra den ene til den andre var ikke vanskelig. De er så forskjellige, men det hjelper at de er tvillinger fordi deres fysiske gester jo skal ligne hverandre. Det vanskelige var å huske begge sider godt nok til at jeg kunne få det til å virke ekte. Hvordan få dem til å overlappe, avbryte hverandre og gjøre alle de tingene som utgjør en ekte samtale.

 

Ed Norton sier at «Leaves of Grass» ikke er noen typisk dopkomedie, selv om det er marihuana i den.

 

- Den er mer filosofisk enn politisk. Vi tar egentlig ikke for oss marihuanapolitikk, det er mer om klassiske ideer som balansen mellom høyre og venstre hjernehalvdel. Men når det er sagt, så havnet min rollefigur på forsiden av High Times, sier Norton og sikter til de amerikanske marihuanaforkjempernes eget blad.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews