Earle junior åpner seg om fjorårsproblemene

(17.10.2011, sist oppdatert 17.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Justin Townes Earle snakker ut om rusproblemene han slet med i fjor, og som førte til at han ble arrestert for å ha rasert garderoben sin etter en katastrofal konsert i delstaten Indiana.

Arrangørene beskyldte ham også for å ha brukt vold. Selv om Earle benekter anklagene, sier han til AP at de tvang ham til å ta et oppgjør med seg selv. Den unge Earle (29) - sønn av norgesaktuelle Steve Earle, og oppkalt etter farens venn Townes Van Zandt - la seg inn til rusavvenning.

 

- Jeg husker vagt hvordan jeg ringte forleggeren min, gråt hysterisk, og sa at jeg ikke ville gjøre dette mer; jeg ville ikke turnere, jeg ville ikke lage plater.

 

Nå er han tilbake på landeveien igjen, og skal holde to norgeskonserter i november, på Café Mono i Oslo og Credo i Trondheim. Ifølge AP bruker han en smule kontroversiell metode for å få bukt med avhengigheten sin, nemlig å røyke marihuana.

 

- Jeg er så tilfreds som jeg noensinne har vært. Det betyr ikke at jeg er tilfreds, jeg kommer alltid til å være litt utilfreds - fordi jeg er litt gal, og vil alltid ønske meg mer enn jeg har. Det er det som holder meg i gang, og som driver meg til å gjøre det jeg gjør, sier Justin Townes Earle.

 

Han ga ut sitt fjerde album, det kritikerroste «Harlem River Blues», i fjor.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews