- Dwight kan få egen serie

(26.01.2012, sist oppdatert 26.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

En ny amerikansk komiserie, med skuespilleren Rainn Wilson kjent fra «The Office», er på planleggingsstadiet.

Rainn Wilson spiller en litt rigid bonde som også jobber som selger - med sjefsambisjoner - i den populære amerikanske TV-serien «The Office». Rollen som Dwight Schrute har gjort Wilson svært populær, så populær at karakteren nå kan få sin egen serie, melder Deadline.

 

En pilotepisode er under planlegging, og den skal spilles inn på Schrute Farms. Serien skal angivelig ta for seg livet til selgeren når han bestemmer seg for å satse på motellvirksomhet på gården sammen med storfamilien, i stedet for å fortsette karrieren som selger.

 

Dersom serien blir en realitet, vil den sannsynligvis være klar for skjermen i 2013, melder Deadline videre.

 

- Det har vært spøkt med dette lenge, at Dwight ville vært svært lite egnet til å drive motell, sier en kilde, som legger til:

 

- For en tid siden begynte det å oppstå tanker om en reell serie. NBC var med på notene, og man har utviklet ideen videre til å favne flere generasjoner med Schrute‘er, samt fjerne slektninger og naboer. Det skal handle om livet på en familiedrevet gård som strever med å overleve - og en familie som prøver å stå samlet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews