Duran Duran-medlemmene krangler

(01.08.2012, sist oppdatert 01.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Vi krangler hele tiden, sier Duran Duran-bassisten John Taylor om gruppas indre liv.

Sammen med Simon Le Bon, Roger Taylor og Nick Rhodes har John Taylor stått for en hel rekke hiter opp igjennom tiden. Men stemningen i bandet er ikke alltid like god, må vite. I et intervju med Bang Showbiz sier han:

 

- Vi krangler hele tiden. Men vi har lært nå. Vi respekterer hverandre og verdsetter hverandre - og vi tror fortsatt på det vi gjør.

 

Han sier videre: - Jeg kjøper mye musikk, men det er faktisk ingen jeg streber spesielt etter å få jobbe med. Jeg har mine karer, som jeg vil fortsette å jobbe med. Dette er gutta jeg fortsatt tror kan få det beste ut av meg.

 

John Taylor grunnla gruppa i Birmingham i 1978 sammen med Nick Taylor. Bassisten sier videre: - Jeg har unger i 20-årene, og nevøer som prøver å få seg jobb. Da innser jeg at jeg bare var 18 år da jeg visste nøyaktig hva jeg ville, og så var jeg så heldig å treffe fire andre som ville nøyaktig det samme. Det er ganske sterkt.

 

Bandet er for tiden ute med DVD-en «A Diamond In The Mind».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews