Dunn tatt for fyllekjøring i 2005

(21.06.2011, sist oppdatert 21.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Selv om det ikke er avklart hvem som var fører av ulykkesbilen, en 2007-modell Porsche 711, sto «Jackass»-stjernen Ryan Dunn oppført som eier.

Politiet har ifølge nyhetsprogrammet Fox29 kommet til en foreløpig konklusjon om at «fart kan ha vært en medvirkende årsak» til dødsulykken - der bilen ble kastet av veien og ut i skogen der den tok fyr.

 

Men i rapporten nevnes ikke om alkohol har vært inne i bildet, slik mange har antydet - ikke minst fordi Dunn i 2005 ble tatt for fyllekjøring, noe som bekreftes overfor Radaronline av myndighetene i Chester. Han ble dømt til å delta på et opplegg for førstegangsovertredere, noe som gjorde at fyllekjøringen etter en periode med god oppførsel ble strøket fra rullebladet hans.

 

Blant annet gikk den kjente filmanmelderen Roger Ebert ut på Twitter og fordømte Dunn for å ha drukket og kjørt bil - noe som har ført til kritikk fra blant andre sladrespaltisten Perez Hilton.

 

- Alle gjør feil, og dette er noen sin sønn, skriver Hilton på sin nettside.

 

Bare halvannen time før ulykken poserte Dunn og kompisene hans for fansens kameraer i en bar, melder TMZ som også har bildene. Der skal Dunn angivelig ha drukket «minst tre øl og tre shots». På Twitter-bildet Dunn selv postet er de andre i selskapet også avbildet med det som ser ut som drinker.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews