- Du er for feit for butikken min

(04.11.2010, sist oppdatert 04.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Designeren Tom Ford sa til den høyreiste, italienske investoren og fotografen Jean Pigozzi at han ikke ønsket så storvokste folk i sin butikk.

- Jeg ønsker ikke store, feite fyrer som deg i min forretning, skal den elegante og smale Tom Ford ha svart da Pigozzi hadde kontaktet ham etter å ha forsøkt å shoppe i Fords herreboutique.

 

Der hadde ikke italieneren, som bruker størrelse XXL og er 193 cm høy, klart «å finne et lommetørkle en gang», sier Pigozzi i et intervju med Vanity Fair.

 

- Jeg tror Ford gjør en feil fordi store menn som meg har pengene, sier Jean Pigozzi, som blant annet eier verdens største samling av afrikansk kunst.

 

Nylig åpnet Jean Pigozzi sin egen motebutikk i det trendy Meatpacking-distriktet i New York, der hans egen, fargerike herrekolleksjon kalt LimoLand blir å finne - også i store nok størrelser for mannfolk.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews