Downeys narkotikakamp

(14.10.2010, sist oppdatert 14.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Robert Downey Jr. slet i mange år med alkohol- og narkotikaproblemer og sier nå at de seks årene han har vært rusfri føles som en mannsalder.

Downey har ikke rørt narkotika siden juli 2003 og har kjempet for å holde seg unna rusmidler siden da. Det anser han som «en mannsalder», sier han i et intervju med Playboy:

 

- Jeg ser på meg selv som en som ikke har noe ønske om, bruk for eller bevisst minne om det livet. Likevel lukker jeg ikke døra for den tiden og later ikke som om det aldri har skjedd.

 

Robert Downey Jr. har tidligere fortalt åpenhjertig om sin avhengighet, og sagt at han var en «svært ødelagt fyr.... helt bortreist i narkotika». Han ble arrestert og var inne til avvenning flere ganger mellom 1996 og 2001 på grunn av sine narkotikaproblemer. I 2005 giftet han seg med filmprodusenten Susan Downey.

 

- Når jeg ser tilbake, tenker jeg: "Herregud, jeg kunne ha vært ferdig. Jeg kunne vært helt blåst og ille stelt, for en skremmende historie. Og jeg kan fortsatt havne der, sier den 45 år gamle stjernen, som tror det har hjulpet ham å vise respekt.

 

- Det handler ikke engang om selvrespekt, men om respekt for livet og alt det har å tilby.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews