Downey spiller kvinne

(12.12.2011, sist oppdatert 12.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Downey Jr. måtte kle seg ut som kvinne i deler av den nye Sherlock Holmes-filmen, men var ikke imponert over resultatet.

- Jeg tok på litt sminke. Jeg syntes jeg så ut som den kortvokste broren til Arnold Schwarzenegger, eller vokalisten i The Cure, Robert Smith, sier han ifølge filmnettstedet Collider.

 

I denne oppfølgeren, kalt «Sherlock Holmes: A Game of Shadows», spiller Downey på ny detektivhelten som denne gangen må prøve seg mot erkefienden Moriarty, spilt av Jared Harris.

 

Det var ikke lett å følge opp suksessen filmteamet hadde med første film, medga Downey på pressekonferansen for filmen, som har premiere i USA 16. desember - mens vi her hjemme må vente til 1. juledag.

 

- Vi fikk sjansen til å gjøre noe komplisert, og som skal spille på mye forskjellig. Det flotte var at vi fikk med Harris og Noomi (Rapace), sier skuespilleren.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews