Dolph trives med «gale Gunnar»

(24.08.2012, sist oppdatert 24.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Svenske Dolph Lundgren syntes det var gøy å spille inn «The Expendables 2», til tross for at det var kaldt, besværlig og «jævlig».

- Man er trøtt og skader seg. Men sammenlignet med mange andre filmer jeg har laget, var denne ganske morsom å spille inn fordi vi alle kjente hverandre, sier Lundgren til TT Spektra.

 

I runde to med gamle actionhelter viser det seg at Lundgrens rollekarakter Gunnar Jensen - eller «gale Gunnar», som han selv kaller ham - er kjemiingeniør, slik Dolph selv er. Det var det Stallone som fant på.

 

- Hvilken tilfeldighet! Gunnar er et sinnssykt geni, og det blir litt komedie. Det var stimulerende for meg, sier Lundgren uten ironi. Nå kan han for første gang også se frem til en film uten et eneste karatespark. Filmen «Without You I‘m Nothing» får premiere i 2013, og der spiller han en rik mafiaboss.

 

- Ingen action, ingen karatespark. Dialog. Vi får se hvordan det går, ler han og sier han gjerne gjør en tredje runde «Expendables» dersom «gale Gunnar» får noe å finne på.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews