Dolph Lundgren kjempet med komedien

(20.08.2010, sist oppdatert 20.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Dolph Lundgren hadde problemer med å spille inn de komiske scenene i Sylvester Stallones nye actionfilmen «The Expendables».

- Stallone lot meg ha mye moro med det og ikke være så stoisk og seriøs hele tiden. Men det var vrient for jeg er jo ikke kjent for mine store komedier. Om det er en høyreist fyr må du være komisk og løs og ledig ellers ender du opp med å være truende. Men det var vanskelig og Stallone ropte til meg og presset meg. Jeg har ikke noe imot å drepe mennesker eller gråte, men når det er fire om morgenen, og jeg er følelsesmessig utbrent, da må du ikke spørre meg om å være morsom, sier han til nettstedet MSN.

 

Men actionscenene gikk greit siden han gjorde sine egne stunts.

 

- Jeg gjorde stort sett alt sammen. Jeg prøver å holde det gående i noen år til. Jeg bokser fortsatt og driver med kampsport. Jeg er blitt ganske vant til å truffet på ordentlig, så filmstunts er ikke så vanskelig for meg.

 

- Jeg kjemper med karer som er halvparten så gamle som meg, så de må ta det rolig når vi slåss, men jeg får sjansen til en god treningsøkt, sier den svenske skuespilleren.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews