Diamond planlegger arbeids-bryllupsreise

(13.08.2012, sist oppdatert 13.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Diamond planlegger arbeids-bryllupsreise. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Neil Diamond (t.h.) strålte i helgen over å få sin stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Neil Diamond (71) har ikke hatt tid til å ta med seg sin 30 år yngre kone på bryllupsreise ennå. Men nå skal han slå to fluer i en smekk - og skrive låter til sitt nye album samtidig.

- Jeg tror mitt kommende album vil bli skrevet på farten. Jeg giftet meg nylig og skylder kona en bryllupsreise, sier Diamond, som sist helg fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame, til Los Angeles Times.

 

Paret giftet seg i april, og først nå har musikerveteranen tid - innimellom feiringen av 40-årsjubileet for hitalbumet «Hot August Night», som han markerte med fem utsolgte konserter i Los Angeles.

 

- Hun synes det er greit at jeg skriver på bryllupsreisen, så jeg sa til henne at vi bare tar på oss reiseklærne våre, pakker en svært liten bag og drar et eller annet sted, sier Neil Diamond videre.

 

Det er ikke rart at Katie McNeil, som den tredje fru Diamond heter, synes det er helt greit: Hun er nemlig også hans manager, og produserte dessuten dokumentarfilmen om «Hot August Night»-utgivelsen.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews