- Dette er virkelig tøft

(24.03.2011, sist oppdatert 24.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Bare to uker før Elizabeth Taylor gikk bort, snakket hun om alderdommens plager med sin gamle rival Debbie Reynolds.

- Jeg sa «det å bli gammel er noe dritt», fortalte Reynolds (78) til Access Hollywood om denne siste samtalen. Og svaret fra Taylor lød:

 

- Det er det virkelig. Det er det virkelig, Debbie. Dette er virkelig tøft.

 

Elizabeth Taylor, som allerede da var innlagt på sykehus, sa at hun «forsøkte å holde ut», forteller Debbie Reynolds videre og sier:

 

- Gud velsigne henne, hun er et bedre sted nå. Jeg er glad for at hun slipper smerten, for hun hadde virkelig store smerter.

 

De to gamle filmstjernene hadde funnet tonen, selv om de en gang i tiden var bitre rivaler. Reynolds, på 50-tallet stjerne i «Singin‘ in the Rain» og andre filmmusikaler, hadde to barn med ektemannen Eddie Fisher. Men han ble i følge People «stjålet» fra henne i 1957 - av Elizabeth Taylor, som da var nybleven enke.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews