- Det eneste jeg gjør

(10.03.2011, sist oppdatert 10.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Dave Grohl takker kona som lot ham få spille inn det nye Foo Fighters-albumet hjemme i deres eget hus.

- Min kone var virkelig kul når det kom til at jeg fikk spille inn platen her. Det var 25 mennesker i huset vårt hver dag, sier Grohl til bladet Elle.

 

- Hun forstår at det er min jobb. Men mer enn det er dette den ene tingen jeg gjør. Jeg gjør ingenting utenom. Jeg går ikke tur eller har hobbyer eller venner. Jeg gjør bare dette, sier Grohl, som har døtrene Violet (4) og Harper (snart 2) med kona Jordyn.

 

Foo Fighters-sjefen sier «hjemmearbeidet» har innvirket på hvordan albumet «Wasting Light» høres ut. Han har også fått spesielle minner knyttet til albumet.

 

- Studiominner er ofte svært sterke og de varer for alltid. Hver gang jeg hører en sang på radioen som vi har laget, husker jeg den dagen vi spilte den inn, hva jeg hadde på meg, hva vi spiste. Når jeg i fremtiden hører på denne skiven, vil jeg huske ting som den dagen da datteren min tok skjøtetapen og bandt alle dørklinkene sammen, forteller Dave Grohl i intervjuet.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.234 sec - 1 pageviews