Depp slipper musikk

(13.10.2011, sist oppdatert 13.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depps selskap Infinitum Nihil slipper nytt materiale: soundtracket til hans neste film, «The Rum Diary».

Albumet slippes digitalt 25 oktober. På CD utkommer det 29. november.

 

Det er komponisten Christopher Young som står bak det meste av musikken, og han har vært inspirert av store jazzensembler fra 1950- og 60-tallet. To sanger av Johnny Depp Band er også inkludert, samt en instrumental med Depp og en duett mellom Depp og JJ Holiday.

 

Dean Martins «Volare (Nel Blu Di Pinto Di Blu Licenes»), og Patti Smiths «The Mermaid Song», er også inkludert.

 

- De fleste låtene på CD-en ble presentert som tematiske muligheter for filmen. Dette ga meg sjansen til å komme ut med musikk som jeg har hatt i meg i mange år, sier Young til Billboard. Tidligere har han blant annet levert filmmusikk til to «Spider-man"-filmer, og til filmene «Ghost Writer» og «The Shipping News».

 

Filmen «The Rum Diary» handler om en amerikansk journalist (spilt av Depp) som jobber frilans i Puerto Rico for en lokal avis på 1950-tallet. Her sliter han med å finne den rette journalistiske balansen. Filmen får norsk premiere 25. november.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews