- Depp dater Heard igjen

(01.11.2012, sist oppdatert 01.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depp skal angivelig være i gang med å gjøre sine hoser grønne hos skuespilleren Amber Heard.

Denne gangen gir han jernet med håndskrevne dikt og blomster, skriver The Sun.

 

49-årige Depp er nyskilt fra Vanessa Paradis etter 14 år sammen, og han innledet straks etter bruddet en kort romanse med den 26-årige. De møttes på forsommeren på settet til filmen «The Rum Diary».

 

Men Amber gjorde det slutt og forklarte bruddet med at hun ville være singel. Men det ser ikke ut til at Depp er enig i beslutningen, og det gikk i dikt og roser nesten daglig hele september - alt for å overbevise skjønnheten om at han må få en ny sjanse.

 

Nå kan det, ifølge The Sun, se ut til at dette har ført fram. Heard har i alle fall tilbrakt en liten miniferie sammen med ham på hans lille øy i Bahamas.

 

En kilde sier til The Sun: - Johnny ga ikke opp, han savnet henne så mye i løpet av sommeren. Begge elsker litteratur og nå har han lyktes i å nå fram til henne. Johnny er typen som blir veldig dypt og inderlig forelsket, og han har virkelig gjort alvorlig kur til Amber. Nå er de et par igjen.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.311 sec - 1 pageviews