Depp beskyldes for divanykker

(05.10.2010, sist oppdatert 05.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depp ryktes å ha fått divanykker.

For tiden spiller han inn den fjerde «Pirates of the Caribbean»-filmen i London, og han skal verken være fornøyd med maten eller de britiske filmarbeiderne.

 

Den 47 år gamle skuespilleren ble tilbudt pølser og potetstappe, bakt potet med salat, spinat og ravioli eller kylling i karri, men stemplet maten som «helt forferdelig». Det eneste som falt i smak var nudler fra den japanske kjeden Wagamama.

 

- Han var virkelig oppbrakt og sa han måtte ha noe ordentlig å spise for å overleve, og han snakket hele tiden om nudler, sier en kilde til avisa The Sun.

 

Han klaget også over britene som arbeider med filmen og mente de var tregere med å bytte ut kulissene enn sine amerikanske kolleger.

 

Og Johnny Depp ankommer filminnspillingen med stil. Hver dag seiler han ned Themsen i en luksusyacht med det passende sjørøvernavnet «The Jolly Roger».

 

- Johnny valgte å leie båten for en uke fordi det er den letteste og raskeste måten å komme dit på. Han har tatt flyet fra sitt hjem i Frankrike enkelte dager og gått om bord i yachten i Battersea. Han har satt stor pris på utsikten fra elva, sier kilden videre.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews