Depp: - Følte meg tom før ungene kom

(08.05.2012, sist oppdatert 08.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depp følte at livet - før han ble far - var preget av tomhet.

Den 48 år gamle skuespilleren åpner opp om sine følelser rundt farsrollen i et nytt intervju, og forteller at han følte det som om alt ga mening på en ny måte da han og Vanessa Paradis (39) fikk barn.

 

48-åringen, som snart gjør seg gjeldende i et nytt Tim Burton-samarbeid, filmen «Dark Shadows», forteller: - Det er ingenting i verden som kunne fått meg til ønske å leve visse år av livet mitt om igjen.

 

Skuespillerens foreldre skilte seg da han var 15 år, og han forteller at han begynte med selvskading. - Du vokser opp og får skader, så opplever du litt suksess - men du aner ikke hvordan du skal føle deg tilfreds med jobben du har gjort, eller livet du lever.

 

Det var først da barna Lily-Rose (12) og Jack (10) kom, at brikkene falt på plass, forteller han. Han sier til The Sun:

 

- Du føler deg tom. Jeg var sint og frustrert helt til jeg startet min egen familie og mitt første barn ble født. Frem til da hadde jeg egentlig ikke verdsatt livet på den måten jeg burde, men heldigvis våknet jeg opp.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews