Demonstranten Martin Sheen

(13.09.2010, sist oppdatert 13.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Martin Sheen viste seg fra en ny side under den pågående filmfestivalen i Toronto.

Ansatte ved Fairmont Royal York Hotel la ned arbeidet i 24 timer da festivalen startet før helgen. Flere skuespillere, inkludert Sheen, bor på hotellet, der de ansatte demonstrerte mot økt arbeidsmengde og reduserte lønninger.

 

- Jeg er fagforeningsmedlem og har vært det hele livet. Jeg kan ikke slutte å demonstrere nå, sa Sheen da han plukket opp en protestplakat og stilte seg sammen med demonstrantene.

 

- Jeg er mye mer komfortabel her ute enn jeg var innenfor. Jeg er der jeg hører hjemme og gjør det jeg bør gjøre, sa han ifølge AFP med sin eldste sønn, skuespilleren Emilio Estevez, ved sin side.

 

De to tilbød seg å sjekke ut av hotellet og ville oppfordre andre skuespillere til å gjøre det samme, men fagforeningen avslo tilbudet.

 

Sheen, som er medlem av Screen Actors Guild, var i Toronto der hans sønn Emilio Estevez‘ nye film «The Way» hadde verdenspremiere. I filmen spiller Sheen en far som følger i fotsporene til sin avdøde sønn på pilegrimsruten Camino de Santiago.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews