Demi Lovato hopper av Jonas-turné

(02.11.2010, sist oppdatert 02.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Disney-stjernen Demi Lovato (18), kjent fra «Camp Rock»-filmene, har lagt seg inn på behandlingshjem for å få hjelp for «følelsesmessige og fysiske problemer».

TMZ skriver at den unge sangeren og skuespilleren hoppet av den internasjonale turneen hun var med på sammen med Jonas Brothers. Det skjedde tidlig i helgen.

 

Angivelig skal hun ha slåss med et kvinnelig medlem av turnéfølget nylig. Dette skal ha vært med på å få henne til å innse at hun trengte hjelp, skriver nettstedet videre. I en presseuttalelse fra Lovatos representant heter det:

 

- Demi har bestemt seg for å ta personlig ansvar for sine handlinger og oppsøke hjelp, og det er hva hun gjør nå.

 

Det understrekes at det ikke er rusproblemer som er årsaken. En kilde nær Lovato-familien sier til People at Demi ble mobbet på skolen, og at hun kjempet seg gjennom først spiseforstyrrelser og deretter selvskading.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews