Del Toro: - Ekstremt smertefullt

(09.06.2010, sist oppdatert 09.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Å si fra seg regiansvaret for de kommende «Hobbiten»-filmene er den tøffeste avgjørelsen Guillermo del Toro har måttet ta, forteller han nå.

- Å forlate New Zealand og «Hobbiten»-teamet er ekstremt smertefullt, sier han.

 

Filmatiseringen av J.R.R. Tolkiens bok «Hobbiten» skulle dratt i gang i New Zealand i juli, og tanken er at det skal bli to filmer. Del Toro har forberedt innspillingen i flere år, men forsinkelser rundt filminnspillingene oppgis å være den største grunnen til at han trakk seg. Skuffelsen har vært stor blant fansen, som har vært svært forventningsfulle til hva mannen bak mesterverk som «Pans Labyrint» kunne få til med Tolkiens bok som grunnlag.

 

Nå forteller del Toro selv om sine kvaler. På siden The One Ring forteller han følgende, ifølge Aftonbladet:

 

- Selv om alle forsinkelser, problemer med kontrakter og hindringer ikke kan sies å bero på en enkeltstående sak eller hendelse, så ble det i sum så pass stort og vanskelig at det ledet fram til den nåværende situasjonen. Men dere må tro meg når jeg sier at å forlate New Zealand og «Hobbiten»-teamet er ekstremt smertefullt.

 

Han skriver videre: - Jeg skal ikke gi en detaljert beskrivelse av hva som har skjedd, men bare forsikre dere om at det har vært den vanskeligste beslutningen i mitt liv.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews