David Cassidy tatt for fyllekjøring

(05.11.2010, sist oppdatert 05.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det gamle tenåringsidolet fra 70-tallet, David Cassidy (60), ble onsdag arrestert for å ha kjørt i fylla i Florida.

Ifølge politiet ble Cassidys hvite Mercedes observert vinglende fram og tilbake på veien. Bilen krysset delelinjen for så å kjøre inn rett foran en annen bil i et forsøk på å ta av på en avkjørsel.

 

Da utrykningspolitiet stoppet bilen, hevdet de det luktet alkohol av Cassidy og han skal angivelig ha opplyst at han hadde tatt et glass vin til lunsj og dessuten en tablett som inneholdt det smertestillende midlet hydrocodone, skriver People.

 

Ifølge politiets rapport var David Cassidy også ustø på beina, og klarte seg ikke gjennom flere tester politiet gjerne lar mistenkte bilførere utføre. Han blåste også godt over den lovlige grensen i Florida da han ble testet med et alkometer.

 

Det lå også en halvfull flaske med bourbon i baksetet på Mercedesen. Det innebar i alt tre ulike lovbrudd, og dermed måtte Cassidy tilbringe ni timer i fengsel før han ble løslatt mot kausjon.

 

David Cassidy var en stor hjerteknuser på 1970-tallet da han spilte i musikk-TV-serien «The Partridge Family».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews