Datter hjalp Rufus med sorgen over moren

(09.03.2012, sist oppdatert 09.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rufus Wainwright var fra seg av sorg da hans syngende mor, Kate McGarrigle, tapte kampen mot kreft i 2010. Men bare et år senere ble homofile Wainwright og partneren foreldre til en liten jente.

Det tror han reddet hans mentale helse, sier han til The Sun:

 

- Det var en nydelig hendelse. Det skjedde samtidig med min mors død, da jeg ikke var helt normal. Men jeg våknet opp og hadde denne vakre datteren som hjalp meg gjennom det.

 

Moren til lille Viva er Leonard Cohens datter Lorca, som Wainwright takker i intervjuet for datteren. Som han beskriver slik:

 

- Hun er fortryllende. Hun er vakker. Hun gikk da hun var ni måneder gammel. Jeg vet at turnélivet blir vanskelig fordi jeg må reise vekk fra henne. Hun kommer til å være kapteinen på skipet mitt i mange år, sier Rufus Wainwright, som allerede introduserer Viva for musikkens verden.

 

- Om hun vil følge begge familiene sine inn i musikken, vet jeg ikke. Men hun har allerede et svært høyt skrik - kanskje hun blir operasanger.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews