Danes husket foreldrene

(18.01.2012, sist oppdatert 18.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

For sytten år siden holdt Claire Danes sin første takketale under Golden Globe. Først i år husket hun å takke foreldrene.

I 1995 vant Claire Danes prisen for beste skuespillerinne i et tv-drama for sin innsats i «My So-Called Life». Da hun gikk av scenen etter takketalen brast hun i gråt - fordi hun hadde glemt å takke foreldrene sine.

 

- Jeg vant først denne prisen da jeg var 15 og var overrasket og overveldet som man ofte er. Og det første jeg gjorde da jeg forlot scenen var å begynne å gråte fordi jeg innså at jeg hadde glemt å takke foreldrene mine, fortalte hun til E! Online.

 

I år vant hun samme pris for sin innsats i serien «Homeland», og denne gangen gjorde hun alt riktig.

 

- Jeg hadde med meg moren min, Carla, og jeg er så heldig som har fått en ny mulighet til å fortelle dem hvor utrolig takknemlig jeg er for deres kjærlighet og støtte, sa hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews