Danes gleder seg til å bli mor

(07.12.2012, sist oppdatert 07.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Claire Danes spiller for tiden den ustabile CIA-agenten Carrie i spenningsserien «Homeland». På privaten er det helt andre ting som gjelder.

Danes venter nemlig barn med mannen Hugh Dancy, og nå gleder hun seg stort til å møte den nye verdensborgeren. Hun sier i et nytt intervju:

 

- Jeg gleder meg til å bli mamma. Det er foreløpig litt uvirkelig; det er ikke så mye annet å gjøre nå enn å holde seg frisk og ta ting som de kommer. Men jeg føler meg veldig klar for dette.

 

Danes er omtrent åtte måneder på vei, og sier videre til britiske InStyle: - Jeg gjør mye håndarbeid nå, for å slappe av. Det er noe jeg har lært av de kunstneriske foreldrene mine. Jeg tegner på T-skjorter og bager, og jeg elsker jula - for da kan jeg strikke strømper.

 

Men Danes er slett ikke lei av jobben på «Homeland»-settet, og sier: - Jeg føler meg så bortskjemt som får jobbe med «Homeland. Det er en uvanlig karakter, med mange lag og brister - men som samtidig er en helt. En slik rolle får man bare en gang i livet. Jeg liker henne svært godt. Jeg beundrer henne, jeg skulle gjerne hatt henne som venn.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.214 sec - 1 pageviews