Costner blir cowboy igjen

(25.05.2012, sist oppdatert 25.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Costner er snart tilbake i salen - ni år etter sitt forrige westernprosjekt.

Den gang var det «Open Range», sammen med Robert Duvall, som plasserte ham i salen. Denne gangen handler det om en TV-serie for History Channel, som har USA-premiere til uken.

 

Kevin Costner (57) har rollen som Devil Anse Hatfield. Serien handler om en blodig feide fra virkeligheten, mellom familiene Hatfield og McCoy i tiden etter den amerikanske borgerkrigen. Striden handlet om alt fra tømmerrettigheter til en gris - og et kjærestepar i Romeo og Julie-stil - og endte først så sent som i 2003!

 

- Jeg er en forfatterorientert skuespiller. Selv om jeg likte ideen om å fortelle historien om Hatfield- og McCoy-familiene, ville ikke det vært eneste grunnen. Det er ikke nok for meg bare å like amerikansk historie, eller historien, eller folkene, forklarer Costner til Reuters.

 

Til gjengjeld likte han manuset til den tre episoder lange «Hatfields and McCoys» så godt at han lot seg inspirere til å skrive et helt album om familiestriden - for sitt countryrockband kalt Modern West.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews