Costner blir Supermans far

(18.03.2011, sist oppdatert 18.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Costner har nå fått i land rollen som Clark Kents adoptivfar i den kommende «Superman»-filmen.

Costner har dermed mønstret på produksjonen av den kommende Superman-filmen som skal produseres av Warner Bros. og Legendary Pictures. Zack Snyder står for regi og fra før av er det bekreftet at britiske Henry Cavill skal spille selveste Superman. Diane Lane har fått rollen som Martha Kent, Supermans adoptivmor på jorden, skriver Hollywood Reporter.

 

I tegneserien er Kent-paret de to personene som har hatt størst innflytelse på Superman, blant annet ved å overføre sine noble verdier til ham. Jonathan Kent har flere ganger blitt framstilt som død etter at Clark Kent ble ferdig med videregående skole. Men andre ganger har han dukket opp igjen - frisk og levende - når en mer voksen Clark Kent utfolder seg som Superman. Hvor vidt Costners Jonathan Kent vil klare seg gjennom hele filmen vites foreløpig ikke.

 

En melding fra produsent Deborah Snyder bekrefter påstanden til Hollywood Reporter. Snyder skriver:

 

«Jonathan Kent er den eneste farsfiguren Clark har hatt, han er mannen som har hjulpet Clark til å forstå hva han er ment å utrette på jorden som Superman. Kevin vil være i stand til å kommunisere denne karakterens stille styrke og skildre denne landsens mannen - som fostret opp den største superhelten gjennom tidene».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews