Cooper med ring på fingeren

(16.03.2011, sist oppdatert 16.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Bradley Cooper stilte på Howard Stern sitt radioshow med giftering på fingeren - men har fremdeles ikke fridd til Renee Zellwegger.

- Ringen tilhører faren min, som døde i januar, fortalte Cooper ifølge US Magazine. Skuespilleren, som blant annet er kjent fra filmen «The Hangover» har vært sammen med Zellwegger siden 2009, men unngikk de fleste av Sterns spørsmål om henne.

 

I stedet snakket stjernen villig vekk om et annet forhold, nemlig sitt 4 måneder lange ekteskap med skuespiller Jennifer Esposito i 2006-2007.

 

- Det bare skjedde. Heldigvis innså vi det begge. Det var bare ikke riktig, sier han, men avviser at han har fått skrekken for ekteskapet på sikt. Også Zellwegger har et svært kort ekteskap bak seg, sammen med Kenny Chesney i 2005.

 

36-åringen innrømmer dessuten at han kom sent i gang med å tilnærme seg det motsatte kjønn.

 

- Jeg mistet ikke møydommen før jeg var 17, fortalte han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews