Colin Firth er ingen Darcy

(31.12.2010, sist oppdatert 31.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjernen skuffer nok noen kvinnelige fans med innrømmelsen om at han ikke har det plukk til felles med sine berømte alter ego.

Mange kvinner svermet for Colin Firth etter han spilte Mr. Darcy i «Stolthet og fordom». Rollefiguren inspirerte også forfatter Helen Fielding, og hun bygget karakteren Mark Darcy på ham i sin bok «Bridget Jones hemmelige dagbok».

 

Selvsagt fikk Colin Firth også den rollen da boken ble filmatisert, men filmstjernen har lite eller ingenting til felles med sine berømte alter ego.

 

- Jeg må innrømme at jeg ikke er i nærheten av å være så hyggelig, tålmodig eller selvironisk som disse personene er. Jeg kjenner meg ikke noe særlig igjen i Darcy, jeg er mye mer åpen om følelsene mine, sier han ifølge Extravision.ie

 

Firth er heller ikke spesielt romantisk av seg. - Jeg er ikke optimistisk nok til å være en uforbederlig romantiker, selv om jeg også har mine øyeblikk hvor jeg ser verden gjennom litt romantiske øyne. Jeg er også ganske pessimistisk når det kommer til den idealiserte ideen om romantisk kjærlighet.

 

Til tross for dette er Firth lykkelig gift med sin italienske kone Livia Giuggioli, og han elsker det italienske lynnet.

 

- Jeg synes det er herlig at italienerne er så mye mer overstrømmende enn briter. Jeg koser meg med overdådige italienske måltider i Toscana eller i andre deler av Italia. Innimellom må jeg slåss litt mot min natur for å greie å ta del i den enorme livsgleden, forteller han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews