Coldplay vil publikum skal blinke

(03.11.2011, sist oppdatert 03.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Coldplay satser på forretningslivet - og investerer i et firma som lager blinkende lysarmbånd.

De ser for seg at fansen bruker dem for å være mer med på konsertopplevelsen, og prøvde ut armbåndene da de spilte i Madrid i forrige uke. 17.000 slike LED-armbånd ble laget opp og delt ut til fansen, og begynte å lyse da Coldplay spilte sin første låt.

 

Ifølge sjefen for det britiske firmaet som produserer armbåndene, ble Coldplay så begeistret at de kjøpte seg inn i selskapet RB Concepts.

 

- Det er stort å jobbe med Coldplay. Det store nå er å få publikum til å delta mer aktivt, så det ikke blir så statisk. Dette betyr at bandene kan føle seg nærmere publikummet sitt, sier Clive Banks til avisen Midweek Herald.

 

Det forventes at Coldplay også vil kjøre på med blinkende armbånd under det forestående European Music Awards i Belfast.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews