Cohen «takket» eksmanageren i retten

(18.04.2012, sist oppdatert 18.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Leonard Cohen takket sin tidligere forretningsmanager for måten hun avslørte sine egne forbrytelser.

Tirsdag ble Kelley Lynch, som en gang i tiden hadde en kortvarig affære med Cohen, dømt til fengsel i 18 måneder for å ha terrorisert ham. Deretter må hun gå gjennom en psykiatrisk evaluering. Hun må også ta kurs i sinnemestring.

 

- Jeg ønsker å takke Ms Kelley Lynch for å ha insistert på en rettssak med jury, slik at hennes massive utarming av mine sparepenger og årlige inntekt ble bragt frem i dagslyset, og at retten fikk se hennes fullstendig usunne, obskøne og nådeløse strategi for å unnslippe konsekvensene av det gale hun har gjort, heter det i uttalelsen som Cohen leste høyt i retten.

 

Han beskriver de åtte årene som er gått etter at han ga Lynch sparken i 2004, som en endeløs trakassering av både ham selv, familie, venner og forbindelser, ifølge The Wrap.

 

77-åringen må turnere flittig. Til Norge kommer han til sommeren, og spiller 28. august i Bergen og dagen etter i Halden.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews