Close disser Twitter

(05.09.2012, sist oppdatert 05.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Glenn Close (65) tjener fett på filmene sine - men hater å bruke penger på seg selv. Derfor går hun gjerne i kostymene fra innspillingen.

- Jeg hater virkelig shopping. Kanskje en veske. Jeg bruker ikke mye penger på meg selv. Jeg er svært heldig som kan bruke noen av kostymene til Patty Hughes-karakteren fra serien «Damages», sier Close til avisen Metro.

 

Der fremholder hun også sitt synspunkt på hvordan Twitter har hatt voldsom innvirkning på filmindustrien. Blant annet mener Close at Twitter har gjort det vanskeligere å få gjennomslag for visse typer filmer - nærmere bestemt de små og uavhengige.

 

- Filmstudioene tjener pengene på «Spider-Man» og «Transformers». De store filmene og de har ikke råd til å lage de smalere filmene, fordi det koster å markedsføre dem. Det er utfordrende. Jeg vet at det er et marked for uavhengige filmer, men ikke i aldersgruppen 18 til 25. Har du ikke en film som er «twitter-bar» i løpet av fem minutter, får du beskjed om at du har et problem, sier Close og legger til:

 

- Folk er alltid fascinert av historier. Utfordringen ligger i at det er så mye mer enn film som konkurrerer om oppmerksomheten deres.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews