Claudia slåss mot spøkelser igjen

(07.09.2011, sist oppdatert 07.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Claudia Schiffer skaffet seg profesjonell hjelp for å bli kvitt spøkelsene i huset sitt på landet.

En ekte djevleutdriver måtte til for at det skulle bli ro i luksushuset i engelske Suffolk, hevder britiske aviser. Schiffer bor der sammen med ektemannen Matthew Vaughn og barna Caspar (8), Clementine (6) og 16 måneder gamle Cosima.

 

Angivelig skal det være to bilder som har en forbannelse hvilende over seg dersom de blir flyttet, samt gjenferdet etter nonne kalt Søster Penelope, som skal ha hjemsøkt stedet.

 

Huset, Coldham Hall, ble bygd i 1575. Nonnen skal ha tilhørt Rookwood-familien, som i sin tid lot det oppføre - og er langt fra den eneste i familien som går igjen der.

 

- Claudia er svært heldig som eier et hus som har sitt eget spøkelse, sa Alan Murdie, leder for Britain‘s Ghost Club, da Schiffer kjøpte huset i 2002.

 

Allerede året etter prøvde hun første gang å bli kvitt sine uønskede husgjester gjennom å budsende den kjente eksorsisten Elizabeth Bridgeman. En venn av Schiffer sa den gang til Sunday Mirror at atmosfæren i huset raskt endret seg til det bedre. Men varig var det tydeligvis ikke. Representanter for Schiffer benekter kjennskap til spøkelseshistoriene.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews