Chuck Norris gjør filmene sine barnevennlige

(30.03.2012, sist oppdatert 30.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Chuck Norris er veteran når det kommer til å lage tøffe actionfilmer. Men hans egne barn får bare se dem i barnevennlige spesialversjoner.

Det røper hans medspiller i den nye «The Expendables»-filmen, Dolph Lundgren, til filmbladet Empire. Norris skal ha krevd at «The Expendables 2» ikke ble underlagt sensurgraden «R» i USA, som krever at barn under 17 år må være i følge med foreldre.

 

Han ønsket at filmen skulle klippes så den kunne bli vist som «PG-13», og at det ikke skulle være banning i filmen. Men Sylvester Stallone - som står for manus og også spiller en av hovedrollene - insisterte på at originalsensuren beholdes, til tross for at produsentene hellet mot Norris‘ side.

 

- Stallones grunnleggende tanke er å gjøre filmen svært voldelig. Det er bare i tråd med hans personlighet, og hadde det vært meg ville jeg gjort det samme. Jeg antar at produsentene tenkte de kunne tjene 50 millioner dollar mer om filmen fikk PG-13. Hadde det vært mine penger, ville jeg sagt det samme. Men for fansen er det bedre jo tøffere filmen er, sier Lundgren.

 

Som også røpet at Chuck Norris får sin egen filmklipper til å kutte vekk de tøffeste scenene så hele Norris-familien - fem barn, der de yngste er 10 år gamle tvillinger - kan bivåne filmene hans.

 

- Chuck liker å kutte alle filmene sine på ny før han viser dem til barna. Han kunne laget dem om til barnefilmer om han ville! ler Lundgren.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.304 sec - 1 pageviews