Christina Hendricks fronter Westwood-smykker

(03.03.2011, sist oppdatert 03.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå kan «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks smykke seg med en gylden avtale.

Designeren Vivienne Westwood har tidligere uttalt seg kritisk til supertynne kjendiser og modeller. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun har valgt seg en formfull celebritet til å fronte sin nye smykkekolleksjon.

 

Christina Hendricks (35) er det nye ansiktet til Westwoods nyeste påfunn: en smykkekolleksjon som har fått tittelen «Get A Life». I nye bilder fra reklamekampanjen ser vi Hendricks med både hodepynt og smykker.

 

Smykkene er laget av palladium, et naturlig hvitt metall i platinafamilien som opprettholder sin farge og form over tid.

 

Westwood lot seg ifølge Daily Mail inspirere av symbolikk fra hedensk tid da hun designet smykkene. Hendricks selv sier:

 

- Vivienne Westwood har alltid vært en av mine favorittdesignere, så det var en stor ære for meg å bli spurt om å representere «Get a Life»-kolleksjonen. Jeg elsker at det er så dramatiske smykker som tiaraen og hjertesmykket er, samtidig som det også er enklere ting her, som de små øredobbene. Jeg kan ikke vente med å bære disse smykkene på den røde løperen.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.146 sec - 1 pageviews