Chris Martin: - Jeg lider av tinnitus

(04.05.2012, sist oppdatert 04.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Chris Martin forteller i et nytt intervju at han har pådratt seg den plagsomme lidelsen tinnitus.

Martin hevder han har slitt med tinnitus - eller øresus - de siste ti årene. Coldplay-frontmannen plages som en følge av dette også av sterk og stadig tilbakevendende hodepine. Nå skal han ha begynt å bruke ørepropper i et forsøk på å beskytte hørselen fra ytterligere skade. Leger skal nemlig ha fortalt ham at dersom tilstanden forverres, så kan det bety slutten på musikk-karrieren.

 

Han sier ifølge Daily Mail: - Jeg har hatt tinnitus i ti år, men etter at jeg begynte å beskytte hørselen, har det i alle fall ikke blitt verre. Bank i bordet!

 

Han sier også at han er opptatt av at ungene Apple (7) og Moses (5) beskytter hørselen med ørepropper når de er med på konsert. Martin tror roten til hans egne øreproblemer skyldes at han lyttet til musikk - på fullt volum - som tenåring.

 

- Å passe på hørselen er dessverre ikke noe du tenker over før problemene dukker opp. Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt på dette tidligere.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews