Chloë Sevigny vil ha barn

(22.12.2010, sist oppdatert 22.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Chloë Sevigny innrømmer at hun er verpesjuk.

Til neste år er det slutt for dramaserien «Big Love» og da blir skuespillerinnen arbeidsløs. Sevigny ser fram til å få mer tid til å fokusere på privatlivet og stjernen har planene klare.

 

- Jeg har lyst til å finne noen å unnfange med, selv om det kanskje ikke høres så sexy ut. Så hvis noen der ute føler seg kallet, kom bort og si hei. Jeg biter ikke. Eller kanskje litt, hvis du er heldig, sier den single 36-åringen til Playboy Magazine.

 

Sevigny klaget også over at alle menn hun treffer er sørgelig tafatte. - Jeg går på dater, men i det siste har jeg begynt å miste motet. Jeg har også sendt meldinger med noen fyrer i over et år nå, uten å ha blitt bedt ut en eneste gang, sukket hun.

 

Sevigny la til at hun gjerne får meldinger av typen «har du hatt en fin dag?», noe hun synes er gudsjammerlig kjedelig. Hun tiltrekkes i stedet av maskuline menn som tar styringa.

 

- Jeg ønsker meg en nevenyttig tømmerhoggertype, som kan klare seg ute i ødemarken. Skjegg er en massiv turn-on, sa stjernen, som er lei av de sarte kunstnerpinglene hun møter i New York. Om Sevigny er klar over at drømmemannen hennes antakelig heter Lars Monsen, vites ikke.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews