Cellegift i vente for Robin Gibb

(10.05.2012, sist oppdatert 10.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robin Gibb ligger an til å behandles med cellegift når han blir sterkere etter å ha vært i koma.

Det sier en venn av sangeren, komponisten Jim Dooley, ifølge The Telegraph.

 

Gibb tilbragte minst ti dager i koma på et London-sykehus i april etter å ha fått lungebetennelse. Bee Gees-stjernen har lenge kjempet mot kreft i lever og tykktarm og var svært svekket.

 

Derfor forbløffet han både leger og familie, som våket rundt sykesengen, ved å våkne opp igjen. Men hans kone Dwina fortalte nylig at han må lære seg å gå og spise igjen.

 

- Dwina sier at Robins sjanser er 50-50. Fordi han var så lenge i koma, er det mange ting han må lære å gjøre på nytt. Folk fra alle religioner ber for ham over hele verden, og jeg forstår det som om en spesiell velsignelse er på vei fra paven. Planen nå er å få ham så sterk at han kan gjenoppta cellegiftbehandlingen, sier Dooley.

 

Og ifølge Daily Mirror skal Gibb ha svart følgende, da legene spurte ham om hvor lenge han ville behandles - og når «nok ble nok»:

 

- Det vil aldri komme en tid da nok er nok.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews