Cate Blanchett er streng mor

(06.05.2011, sist oppdatert 06.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Cate Blanchett og ektemannen Andrew Upton synes det å være bestemte og lære de tre sønnene sine grenser er viktigere enn å være venn med dem.

Sceneekteparet har sønnene Dashiell (9), Roman (7) og Ignatus (3) sammen, og liker ikke det de ser rundt seg, sier hun til Daily Mirror:

 

- Mannen min og jeg bekymrer oss over hvordan vår generasjon prøver å være venner med barna sine, heller enn å være foreldre for dem. Prøver du å få barna til å like deg, tror jeg du er i farlig farvann.

 

Samtidig er hun opptatt av å lytte til de tre sønnene, understreker hun.

 

- Du må la dem snakke, og du må lytte til dem. Jeg håper at de snakker like fritt med oss når de er 15 år, som de gjør nå.

 

Familien kommer alltid først for Blanchett, som nesten sa nei takk til rollen som CIA-agent i «Hanna» sammen med Eric Bana og Saoirse Ronan fordi det ville holde henne for lenge hjemmefra. Men hun sa ja da innspillingstiden for hennes del ble skåret ned fra åtte uker til tre.

 

Filmen, der det unge stjerneskuddet Saoirse spiller en jente som fra barndommen i Finland av oppdras av sin eks-CIA-far til å bli den perfekte leiemorder, har premiere 8. juli her hjemme. Regissør er Joe Wright («Atonement», «Pride & Prejudice»).

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews