Carola skriver blogg om datteren

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Hun er alt jeg kunne ønske meg, fastslår Carola i sin nye blogg, der leserne skal få følge henne og adoptivdatteren Zoe.

- Nå begynner en fantastisk reise i mitt liv og det kjennes veldig fint og morsomt å dele den med deg, skriver Carola videre. Bakgrunnen for at hun blogger for første gang i sitt liv, er at hun vil dele sin virkelighet - «uten noen forvrengning i jakten på løsnummer».

 

For nyheten om at Carola i en alder av 45 år reiste til Sør-Afrika for å hente hjem en liten adoptivdatter, slo hardt i mediene.

 

I har Carola foreløpig delt bilder av adopsjonsbøkene hun leste på forhånd, så vel som av en rutete hatt hun kjøpte første gang hun besøkte Sør-Afrika. Det var i 1994 og hun «forelsket seg i landet og menneskene».

 

Torsdag la hun ut bilder av datterens fot i en lakksko, og beskriver hvordan Zoe sovnet trygg og glad ved siden av henne, iført sine nye sko.

 

- Jeg må nok være en av universets lykkeligste akkurat nå. Takk, skriver Carola, før hun samme kveld legger til at datteren er alt hun kunne ønske seg.

 

- Vi har fått fin kontakt. Jeg lengter slik etter at Amadeus får treffe sin søster.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews