Carl Barat snakker ut om sin stil

(02.11.2010, sist oppdatert 02.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Libertines-sangeren og gitaristen Carl Barat synes det er «vanskelig» å gå med smykker og holder seg unna pynt som er for glorete.

- Jeg synes ikke så mye om smykker for menn. Jeg har noen ringer og et armbånd, men jeg holder meg så langt som mulig unna B.A Baracus og Jimmy Savile, sier han.

 

Carl liker den klassiske stilen og hater at designere ødelegger et bra antrekk ved å gjøre det for sært.

 

- Jeg prøver å utvide smaken min, men synes det er vanskelig å gå utenom de klassiske antrekkene. Designerne fortsetter bare å lage vakre standardklær som de danderer med noe forferdelig skrot, sier han til det britiske magasinet GQ.

 

- Jeg liker stort sett svarte klær. Jeg pleide å betale en god del for Dior-jeans, men de lager dem ikke slik de gjorde før. Nå får jeg kjøpt gode dresser laget av Dior eller Lanvin og T-skjorter fra Voltaire.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews