Caine planlegger pensjonisttilværelsen

(01.10.2010, sist oppdatert 01.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Caine forbereder seg på å trekke seg tilbake.

Den 77 år gamle britiske skuespillerlegenden sier til BBC at han har jobber de nærmeste tre årene, men etter det vet han ikke om han vil fortsette karrieren.

 

- Jeg er 80 år når det er ferdig og da kan det være at jeg går av med pensjon, sier han.

 

Michael Caine har spilt i filmer og TV-serier siden 1950-tallet og har fått to Oscar-statuetter og fire Oscar-nominasjoner. Den første fikk han for beste mannlige birolle i «Hannah and Her Sisters» i 1986, den andre i samme kategori i 1999 for « The Cider House Rules ».

 

Han ble Oscar-nominert i 1966 for «Alfie», i 1972 for «Sleuth», i 1983 for «Educating Rita» og i 2002 for «The Quite American».

 

Caine, som egentlig heter Maurice Joseph Micklewhite, gjorde seg først bemerket i filmen «Zulu» i 1964. De siste årene er han kjent for sin rolle som butleren Alfred i Batman-filmene og som den hardtslående krigsveteranen Harry Brown i filmen med samme tittel.

 

Han ble utnevnt til Commander of the British Empire i 1993 og til Knight Bachelor i 2000. Caine fikk sin stjerne på Walk of Fame i Hollywood i 2008.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews