Bynes ikke pensjonert likevel

(26.07.2010, sist oppdatert 26.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

24 år gamle Amanda Bynes pensjonerte seg tidligere i år, mer har nå ombestemt seg.

«Jeg har upensjonert meg», skrev Bynes på Twitter. Kjendisen debuterte som skuespiller som 10-åring i 1996, og er kjent fra TV-serien «What I like about you», samt filmer som «She‘s the man». Men det virket som skuespillertilværelsen hadde begynt å tære på unge Bynes.

 

- Å være skuespiller er ikke så gøy som det virker. Hvis jeg slutter å like noe, så slutter jeg å drive med det. Jeg liker ikke å være skuespiller, så jeg har sluttet med det, skrev Bynes på Twitter i juni.

 

Hun var fullstendig klar over at 24 år var i tidligste laget å legge inn årene, men like fullt var hun fast bestemt på å gi seg som skuespiller. Misnøye med rollene hun ble tildelt kan være noe av grunnen.

 

- Jeg har aldri skrevet noen av filmene eller TV-seriene jeg har medvirket i. Jeg har bare spilt de rollene som produsenter og regissører har bestemt, la hun til.

 

Men pensjonisttilværelsen varte altså bare en måned, og Bynes er snart aktuell med «Easy A», en ungdomskomedie som har USA-premiere 17. september.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews