- Bynes foreldre flytter nærmere

(19.09.2012, sist oppdatert 19.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Foreldrene til skuespiller Amanda Bynes (26) skal ha flyttet til California for å hjelpe datteren på rett kjøl.

Amanda Bynes har vært i søkelyset i det siste, men ikke på grunn av sine prestasjoner på TV-skjermen eller kinolerretet.

 

Flere ganger de siste månedene har skuespilleren vært innblandet i bilulykker, og etter anklager om fyllekjøring og kjøring uten gyldig førerkort har foreldrene hennes nå forlatt hjemmet sitt i Texas, ifølge kjendisnettstedet TMZ.

 

Ifølge kilder vurderte foreldrene å flytte til datteren allerede i april, da Bynes ble beskyldt for å fyllekjøre. Og med stadig nye uheldige episoder ønsker de nå å være nærmere og fungere som en god støtte, ifølge nettstedet.

 

Foreldrene skal imidlertid stå knallhardt på at Bynes, kjent fra «What I Like About You» og filmen «Hairspray», ikke sliter med rusavhengighet eller psykiske problemer.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews