Bynes ber Obama sparke politimann

(06.06.2012, sist oppdatert 06.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bynes ber Obama sparke politimann. Foto: © Albert L. Ortega / PR Photos
Amanda Bynes skal ha streifet en politibil da hun ble tatt for fyllekjøring i april. Bynes benekter at hun faktisk kjørte bil i påvirket tilstand. Foto: © Albert L. Ortega / PR Photos
Den amerikanske skuespilleren Amanda Bynes likte dårlig å bli tatt for fyllekjøring. På Twitter ber hun Barack Obama om hjelp.

- Hei @BarackObama ... Jeg drikker ikke. Vær så snill og spark politimannen som arresterte meg. Jeg stikker heller ikke fra åstedet. Punktum, tvitret Amanda Bynes tirsdag.

 

Twitterkontoen Bynes skrev til, drives av valgapparatet til presidenten. Skuespilleren, som blant annet er kjent fra TV-serien «What I Like About You» og filmen «Hairspray», hadde samme dag blitt tiltalt for å kjøre bil i påvirket tilstand, skriver People.

 

Det var den 6. april skuepilleren ble stoppet av politiet i Hollywood etter å ha streifet en politibil da hun skulle svinge. Ifølge politiet nektet Bynes også å fullføre blåsetesten. Blir Bynes dømt, risikerer hun å måtte sone to døgn i fengsel og få tre måneders prøvetid. Hun kan også miste lappen.

 

Bynes benekter at hun har gjort noe galt. I slutten av mai tvitret hun:

 

- Jeg kan ikke annet enn å le av at alle skriver usanne historier om meg. Jeg var ikke med i noen «hit and runs». Jeg drikker ikke, så DUI-en (om å kjøre i påvirket tilstand) er falsk.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews